Lilt seperator

O nama

Lilt patike su nastale u septembru 2015. godine. Strast prema patikama, kreativnost i umeće pravljenja savršenih cipela su se tada spojili i ideja o unikatnim ručno radjenim kožnim patikama je postala realnost. Od tada se konstantno razvijamo, usavršavamo i rastemo - novi modeli, novi materijali, nove mušterije. Lilt patike pokazuju individualnost i jedinstvenost onog ko ih nosi. Model, vrsta kože, boja, kombinacija različitih vrsta kože, debljina djona, boja djona i pertli – su elementi koje mušterija bira i tako kreira svoju sopstvenu unikatnu patiku u skladu sa svojim preferencijama.

Pogledaj galeriju

Lilt seperator

Modeli patika

U ponudi je, za sada, pet modela patika i svi modeli su unisex. Naši modeli su spoj klasične elegantne cipele i udobne patike. Lilt patike se prave od najkvalitetnije kože – i za izradu lica patike i za unutrašnjost patike. Udobnost naših patika je zagarantovana antibakterijskom memorijskom tabanicom koja se nalazi u djonu. Mušterije pored mogućnosti da biraju model koji im se najviše svidja imaju priliku da biraju i kombinuju kožu (vrstu, boju, elemente) kao i boju, vrstu djona. Time daju svoj lični pečat našim Lilt patikama.

Lilt seperator

Materijali

Koža

Za pravljenje Lilt patika koristimo različite vrste izuzetno kvalitetne kože. Možete birati napa, nubuk ili velur kožu za svoje patike...

Đon

Djon na našim patikama je gumeni a tabanica je antibakterijska i memorijska. Djon imamo u dve varijante- plitak i dubok, koji takođe mušterija može da bira...

Saznaj više

Lilt seperator

Rančevi

Pored patika u ponudi imamo atraktivne i kvalitetne rančeve. Lilt ranac sa dva sigurnosna dzepa će upotpuniti vaš originalni outfit. Rančeve pravimo od vatronepropusnog materijala i kvalitetnog brodskog užeta. Možete birati boju kožnih elemenata na rancu i tako personalizovati svoj ranac za sport, šetnju po gradi ili prirodi, suncu ili kiši.

Saznaj više

Lilt seperator

Gift card

Ako želite nekog da obradujete našim patikama a niste sigurni koju kombinaciju da odaberete,kupite našu gift karticu. Vama draga osoba će sama moći da učestvuje u pravljenju savršenog poklona tako što će odabrati model, djon, boju i kombinaciju kože.

Lilt seperator

FAQ (najčešće postavljana pitanja)

Modeli su u osnovi unisex. Odabirom odredjene vrste kože i boje patika se može definisati kao muška ili ženska.

Za izradu jednog para patika je potrebno 15-20 dana.

Pozovite nas ili nam pišite i zakazaćemo susret da biste odabrali i definisali svoje patike.

Prilikom susreta birate model koji želite, definišemo finese i merimo stopalo. Nakon odabira modela bira se, iz palete koža koje imamo, kombinacija kože za svaki detalj na patici, zatim se bira debljina i boja djona i na kraju se meri vaše stopalo.